Producători

 

Politica de confidențialitate

   Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată si completată, PlantNatura are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

   Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului de pe PlantNatura.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evolutia și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică.

   Astfel, PlantNatura.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin Buletinul de știri săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

   PlantNatura.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul PlantNatura.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

   Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preântâmpina încalcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

   Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.


Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL