Producători


Livrarea comenzilor

    Produsele comandate se livrează în toată Romania, utilizând modalitatea de livrare aleasă de dvs. la efectuarea comenzii.

    - Pentru lansarea comenzii dumneavoastră veți fi contactat de un operator de-al nostru pentru confirmarea telefonică a comenzii.

    - Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

    - Comenzile cu valoarea totală mai mare de 1000 lei (TVA inclus) sau 500kg beneficiază de livrare gratuită.

   Pentru livrarea comenzilor sunt disponibili următorii curieri după cum urmează:


Curier Poșta Română

 - oriunde în țară 14,28 lei (TVA inclus) pentru un colet în greutate de maxim 1kg. Perioada livrării comenzii, maxim 10 zile.

      Atenție ! Prețul afișat (de ex.14,28 lei pentru o anumită valoare a coșului) este informativ, iar pentru prețul real al coletului dvs. vă rugăm să accesați pagina de aici (se deschide pagină nouă):

 Poșta Română - Colete poștale cu ramburs 

unde puteți introduce greutatea coletului, valoarea produselor acestuia și valoarea asigurată ca să obțineți prețul real al livrării. Greutatea coletului o obțineți din paginile produselor dorite unde apare greutatea brută a produselor, iar valoarea produselor coletului o găsiți în pagina de plată a coșului de cumpărături. Valoarea asigurată este aceeiași cu valoarea produselor din coș.

   Perioada livrării comenzii, între 1 - 10 zile.


Curier Bookurie Logistics

      Colet max. 40 kg - cost transport

 în București - 14,28 lei (TVA inclus) pentru un colet în greutate de maxim 1kg. În cazul în care se depășește această greutate la colet, pentru fiecare kilogram în plus, se vor adăuga 1,19 lei / kg (TVA inclus).

 în București Zona Limitrofă - 15,47 lei (TVA inclus) pentru un colet în greutate de maxim 1kg. În cazul în care se depășește această greutate la colet, pentru fiecare kilogram în plus, se vor adăuga 1,19 lei / kg (TVA inclus).

      Atenție ! București Zona Limitrofă sunt considerate localitățile:

                    Otopeni, Pipera, Voluntari, Comuna Pantelimon, Dobroești, Popești - Leordeni, Măgurele Bragadiru, Chiajna, Mogoșoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Roșu.

 - în provincie - 22,02 lei (TVA inclus) pentru un colet în greutate de maxim 1kg. În cazul în care se depășește această greutate la colet, pentru fiecare kilogram în plus, se vor adăuga 1,19 lei / kg (TVA inclus)

 

     Colete mai grele de 40 kg, indiferent de zonă, se va adăuga pentru fiecare 1 kg în plus peste 40 kg, 8,33 lei (TVA inclus). 

    Perioada livrării comenzii, între 24 și 48 de ore, în funcție de localitatea de destinație a coletului.


Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL