Producători


Livrarea comenzilor

    Produsele comandate se livrează în toată Romania, utilizând modalitatea de livrare aleasă de dvs. la efectuarea comenzii. Pentru București livrarea comenzilor se face în maxim 24 de ore, iar pentru provincie în maxim 48 de ore, cu excepția precomenzilor la care livrarea se va face în funcție de aprovizionarea produselor cerute de client.

    - Pentru lansarea comenzii dumneavoastră veți fi contactat de un operator de-al nostru pentru confirmarea telefonică a comenzii.

    - Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

    - Comenzile cu valoare mai mică de 40 lei nu vor fi acceptate.

    - Comenzile cu valoarea totală mai mare de 1000 lei (TVA inclus) sau 500kg beneficiază de livrare gratuită.

   Pentru comenzile cu valoarea totală mai mica de 1000 lei (TVA inclus) sau 500kg și care au mod de livrare curier sau Poșta Română se va aplica un cost de transport după cum urmează:

    - Curier Poșta Română -  în provincie 13,86 lei (TVA inclus) pentru un colet în greutate de maxim 1kg. Perioada livrării comenzii, maxim 10 zile.

      Atenție ! Prețul afișat (13,86 lei) este informativ, iar pentru prețul real al coletului dvs. vă rugăm să accesați pagina de aici:

 Poșta Română - Colete poștale cu ramburs 

unde puteți introduce greutatea coletului, valoarea produselor acestuia și valoarea asigurată ca să obțineți prețul real al livrării. Greutatea coletului o obțineți din paginile produselor dorite unde apare greutaea brută a produselor, iar valoarea produselor coletului o găsiți în pagina de plată a coșului de cumpărături. Valoarea asigurată este aceeiași cu valoarea produselor din coș.

    - Bookurier Logistics - Colet max. 40 kg - cost transport în provincie 17,24 lei (TVA inclus) și în București 8,56 lei (TVA inclus) pentru un colet în greutate de maxim 1kgÎn cazul în care se depășește această greutate la colet, pentru fiecare kilogram în plus, se vor adăuga pentru provincie 1,24 lei / kg (TVA inclus) și pentru București 0,62 lei / kg (TVA inclus) 

    Pentru colete mai grele de 40 kg se va adăuga pentru fiecare 1 kg în plus peste 40 kg, 8,68 lei (TVA inclus). 

    Perioada livrării comenzii, între 24 și 48 de ore, în funcție de localitatea de destinație a coletului.


Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL