Producători


Lista produselor producătorului:

 Alepp-Original

The Original Alepp

Despre Alepp

Ca producător al săpunului Olive & Laurel Oil, Alepp nu oferă decât un săpun tradițional. Ei oferă mai degrabă o linie completa de bunuri care combina igiena personala, SPA-ul și gama de produse cosmetice. Săpunul Olive & Laurel Oil se produce în Siria de aproximativ 1300 de ani.

Alepp - The Original. Acest brand este special pentru săpunurile noastre și produsele de îngrijire care sunt produse astăzi după o veche veche tradiție. Fabricarea săpunurilor se face doar în perioada cuprinsă între noiembrie și martie. În acest proces uleiul de măsline este amestecat și dizolvate în cazane mari cu apă șifonata. Amestecul este încălzit la peste 200 grade Celsius și se agită până când uleiul de măsline se descompune total în glicerină și sare de sodiu.

Istoric

Procesul chimic de saponificare a fost prima data descoperit de oamenii din Epoca de Piatra. Cea mai veche indicație a producerii de săpunuri a fost găsita pe o placa de scris cuneiform care aparținea Sumerienilor și care are aproximativ 4500 de ani. Aceste națiuni sofisticate aveau deja o baza foarte buna de cunoștințe chimice, pentru ca ei și-au dat seama ca cenușa plantelor sta la baza efectului de leșie. Pentru a extrage potasa necesara, care este bogata în carbonat de potasiu, Sumerienii ardeau frunze de palmieri sau conuri de brad. In timp ce amestecau aceasta leșie cu uleiuri au inventat baza pentru toate săpunurile. Cu toate acestea, primele săpunuri nu erau folosite ca agent de curățare, ci mai mult ca remediu pentru răni.

De-abia din secolul al doilea, săpunul a fost folosit pentru prima data pentru igiena personala, deși nu prea era indicat din cauza consistentei sale lichide și vâscoasa. Abia 500 de ani mai târziu, în anul 700 i.e.n., Arabii au reușit sa rafineze arta fierberii săpunului și astfel au produs primele săpunuri solide pe baza de ulei de măsline. Începând cu secolul opt aceasta arta s-a răspândit din Aleppo în jurul Marii Mediterana. Odată cu propagarea Islamului, arta fierberii săpunului a ajuns pana în Europa de Sud. Astfel s-a ajuns ca în Evul Mediu, în Spania, Italia și Franța arta producerii săpunului sa înflorească și sa devina o comoditate obișnuita.

Mai mult

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL