Producători


Lista produselor producătorului:

 Dacia Plant

Dacia Plant

DACIA PLANT se situează între primii 5 producători români de suplimente alimentare. Renumele mărcii se datorează unei experiențe de zece ani în descoperirea și realizarea celor mai eficiente remedii naturiste. Eficiența terapeutică este, de altfel, preocuparea noastră majoră.

La începutul lui 2010, DACIA PLANT a inaugurat în comuna BOD (jud. Brașov) o fabrică nouă, modernă. Aceasta este construită după normele GMP (Good Manufacturing Practice) folosite în industria farmaceutică. Din respect pentru natură, cea care ne inspira constant, noua fabrică folosește foarte multă „energie verde”.

În această locație lucrează în prezent peste 150 de angajați. În echipa noastră avem specialiști în științe medicale, farmacie, chimie, biochimie, producție farmaceutică, horticultură și ayurveda (medicina tradițională indiană).

Produsele DACIA PLANT și-au câștigat o bine meritată faimă atât datorită diversității și eficienței terapeutice înalte cât și datorită calității formulelor utilizate. Folosim peste 200 de plante studiate din punct de vedere medical și atent selecționate iar produsele noastre nu conțin coloranți, conservanți, arome sau îndulcitori artificiali.

Portofoliul DACIA PLANT include peste 250 de produse sigure, eficiente și 100% naturale, destinate atât uzului intern cât și celui extern. Produsele DACIA PLANT sunt grupate în mai multe game: comprimate, tincturi simple, remedii (combinație de tincturi), plante de leac (ceaiuri simple), amestecuri de plante de leac (ceaiuri combinate), pulberi și gemoderivate. Printre mărcile de renume DACIA PLANT se numara: Detoxicolon®, Brânca Ursului®, Glicemonorm®, Normocolesterol®, Reglator al tensiunii, Catinovit, Antigrip etc.

Produsele noastre sunt distribuite în peste 3000 de magazine naturiste și farmacii din întreaga țară, atât direct, prin rețeaua de distribuție proprie, cât și prin intermediul marilor depozite de produse parafarmaceutice. Produsele DACIA PLANT le găsiți și în farmaciile Catena, HelpNet, Centrofarm, 2na, Belladona si Ropharma.

Împreună cu grija față de eficiența și puritatea formulelor produselor noastre, o altă preocupare majoră o reprezintă o cât mai buna informare a clienților noștri. Realizăm ample campanii de presă și participăm la majoritatea congreselor, simpozioanelor și conferințelor pe teme medicale desfășurate la nivel național, regional sau local.

Mai mult

produse pe pagină

produse pe pagină

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL