Producători


Lista produselor producătorului:

 Complex Apicol SA Bucuresti

S.C. Complex Apicol Veceslav Harnaj SA București

Apicultura în Romania este legată de numele Veceslav Harnaj. În 1957, profesorul Veceslav Harnaj și câțiva prieteni, împătimiți apicultori, au înființat Asociația Crescătorilor de albine (ACA). Prima asociație națională a breslei apicultorilor din Romania, ACA este un sprijin real pentru apicultura și apicultorii Romaniei.
Veceslav Harnaj a încurajat dezvoltarea organizată și sistematica a apiculturii: a inițiat cursuri de pregătire și specializare pentru apicultori, a stimulat apicultorii prin practicarea unor prețuri avantajoase pentru produsele achiziționate de la apicultori, politica neîntreruptă a Complexul Apicol până în zilele noastre.
În anul 1965 este înființat “Combinatul Apicol Băneasa” care transformă în realitate planurile de dezvoltare ale profesorului V. Harnaj.
16 medalii de aur erau deja decernate în 1977 Profesorului V. Harnaj pentru concepția constructivă și tehnologică a Combinatului Apicol de la Băneasa. Din anul 1991 Combinatul Apicol Băneasa se transformă în Complex Apicol Veceslav Harnaj, purtând cu onoare numele celui mai important apicultor român și continuând planurile de dezvoltare a apiculturii românești prin toate acțiunile întreprinse.
Complexul Apicol duce mai departe tradiția Profesorului V. Harnaj, păstrând rețetele originale ale produselor . Tradiția și experiența de 50 ani ne ajută la dezvoltarea continuă a liniilor de produse.

Mai mult

produse pe pagină

produse pe pagină

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL