Producători

Îndulcitor Tagatesse 100 comprimate Afisare la mărime maximă

Îndulcitor Tagatesse 100 comprimate

Greutate Net: 100g (100 tablete). Brut: 250g.
Tagatoza este un indulcitor natural ideal, care poate fi folosit pentru a prepara si a gati feluri de mancare fara zahar, indiferent daca sunt fierbinti sau reci. 
ProducătorDamhert Nutrition NV

Detalii

Tagatesse 100 comprimate

Disponibilitate:
În stoc

2 alte produse din aceeași categorie:

Acest îndulcitor de masă este potrivit persoanelelor cu diabet de tip I și II precum și persoanelor care suferă de obezitate, pentru cei care doresc să slăbească sau care pur și simplu, doresc o alternativă a zahărului.
Este un Îndulcitor permis în Dieta DUKAN, Ketogenica și are următoarele beneficii:


- Este excelent pentru gătit și copt, rezistent la temperaturi mari,
- Tratat termic, poate fi caramelizat,
- Gust plăcut (fără postgust chimic),
- Potrivit deasemenea celor cu diabet,
- Conținut redus de calorii,
- Bogat în fibre,
- Risc scăzut în apariția cariilor dentare.

Ce este Tagatoza?


Tagatoza este un zahar natural extras din lactoză (zahărul laptelui). Prin hidroliză, lactoza este divizată în galactoză și glucoză. Galactoza este retransformată apoi în Tagatoză printr-un procedeu enzimatic. Printr-un ultim proces de purificare se obține structura cristalină de culoare albă al cărui gust este asemănător cu zahărul vegetal. Cristalele de Tagatoza obținute la final nu prezintă nici o urmă de lactoză sau glucoză. Tagatoza este prezenta în unele sortimente de fructe și lactate.
La origine Tagatoza a fost creată de un grup farmaceutic multinațional pentru a trata bolnavii de cancer de colon. Ulterior s-au descoperit multe efecte benefice dar din cauza costului ridicat de producție nu s-a mai scos pe piață. Tagatoza restabilește deasemenea și flora intestinală. Damhert a preluat licenta Tagatose și datorită unei technologii proprii a reușit producerea de Tagatoză la preț competitiv și a realizat și produse alimentare îndulcite cu Tagatoză care pot fi consumate de diabetici și toți cei care doresc o alimentație sănătoasă.
Tagatesse, zahărul nostru de masă pe bază de Tagatoză este prima gamă a produselor. Tagatesse este compus dintr-o serie de ingrediente: Tagatoză, fibre alimentare (inulină si oligozaharide) și izomalț. Datorită acestei combinații - Tagatoza se caracterizează prin efect de caramelizare ridicat - Tagatesse convine de minune preparatelor delicioase de desert sau mâncăruri. Se poate servi cu băuturi calde, cu fructe, iaurt etc.. Pe scurt, în toate alimentele în care în general se pune zahărul tradițional.
Cu Tagatesse este ușor de preparat; alegeți-vă rețeta și foarte simplu divizați cantitatea de zahăr tradițional recomandat în două pentru a obține un rezultat savuros. Puterea de îndulcire a Tagatessu-lui este dublă față de zahărul tradițional. Rezultatul final e prea dulce ? Utilizați mai puțin pe viitor. Vă numărați printre cei cărora le place bine îndulcit în acest caz, puneți în plus, fără nici o grijă.
Câteva sfaturi utile pentru a reuși preparatele voastre:
Lăsați la cuptor un timp mai îndelungat și la o temperatură mai mică (de exemplu 170°C ). Asigurați un aport suplimentar de umiditate garniturilor voastre incorporând un măr tăiat sau gem pe bază de Tagatoză.
La final acoperiți prăjitura în ultimile 10 minute cu o foaie de aluminiu pentru a evita o caramelizare accentuată.
Avantaje :
- Gustul său delicios și alte avantaje au fost descoperite mai târziu
- Un indice glicemic foarte mic, Tagatoza nu are practic nici un efect asupra nivelului glicemic.
- Tagatoza e potrivită persoanelor cu diabet de Tip I și Tip II.

Natural în stare pură!
Extras din lactoza, care se afla în lactate ( de notat că produsul final nu prezintă nici o urmă de lactoză și este 100% fără lactoză). Tagatoza nu este un indulcitor sintetic sau artificial.
- Are efect probiotic, benefic florei intestinale.
- Stimulează în manieră rapidă și optimă funcția intestinală și digestia.
- Un nivel scazut caloric de 1,5 kcal/g față de 4 kcal/g pentru zahărul tradițional.
- Gust delicios comparabil cu zahărul tradițional. Nu are gust artificial.
- 100% fără risc pentru dantură. Tagatoza nu provoacă carii.
- Nu provoacă colici.

Pe plan științific
Au fost făcute studii aprofundate în ceea ce privește utilizarea, efectele și funcționarea Tagatozei. Cercetăriile au dovedit că Tagatoza este o alernativă a zaharinei sau altor îndulcitori. În 1999 FDA (FOOD and DRUG Administration) serviciul american responsabil pentru agrearea produselor alimentare a declarat că Tagatoza este un ingredient complet sigur. Acelas lucru a fost declarat în 2007 de către EFSA (European Food Safety Agency), Oficiul " Novel Food Unit" (oficiul noilor alimente) în 2005 a calificat "TAGATOSE" un produs alimentar complet inedit și a adăugat că este un produs sigur 100%. Cum este un ingredient 100% natural nu i s-a atribuit denumire cu E.

Cu acest îndulcitor de masă rezistent la temperatură (compus din tagatoza,izomalț și sucraloză), puteți servi chiar și preparate reci sau fierbinți). În băuturile fierbinți, pe fructe, iaurt sau cereale, în produsele de patiserie de casă. Pentru cei care trebuie sau doresc să evite zahărul, glutenul și/sau glucoza.

Ingrediente: tagatoza(39,9%),izomalț,fibre alimentare (inulină, oligozaharide), scuraloză (0,02%).

Atenție: consumul excesiv poate avea efecte laxative.

Alergeni: lactoza.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Îndulcitor Tagatesse 100 comprimate

Îndulcitor Tagatesse 100 comprimate

Greutate Net: 100g (100 tablete). Brut: 250g.
Tagatoza este un indulcitor natural ideal, care poate fi folosit pentru a prepara si a gati feluri de mancare fara zahar, indiferent daca sunt fierbinti sau reci. 
ProducătorDamhert Nutrition NV

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL