Producători

Sapun de Antiochia 70 Ethnic Treasures 170g Afisare la mărime maximă

Sapun de Antiochia 70 Ethnic Treasures 170g

Greutate: 170g. Conținut 70% Ulei de Dafin.
Sapunul de Antiochia este 100% pur si natural, realizat exclusiv din ulei de masline virgin si 70% ulei de dafin.

Detalii

Sapun de Antiochia

Disponibilitate:
În stoc

7 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

    Antiochia se intinde in sudul Turciei, la 80 km vest de Alep, in punctul de intersectie al stravechilor rutelor comerciale, traditii si interactiuni culturale. Aici unul dintre primii manufacturieri de sapun din Mesopotamia a oferit lumii creatia sa care a rezistat timpului: Sapunul de Antiochia. Descoperiri arheologice au oferit dovezi ale existentei sapunul de Antiochia inca din antichitatea timpurie, in aceeasi perioada in care in Siria se manufactura din ulei de masline si ulei de dafin foarte asemanatorul sapun de Alep.

    Pentru producerea sapunului de Antiochia, ca si in cazul sapunului de Alep sunt folosite numai uleiurile de masline si de dafin, dar cu doua diferente fundamentale: prima este folosirea apei purificate prin distilare in locul apei obisnuite utilizata la sapunul de Alep; a doua diferenta, si cea mai importanta, este ca pentru sapunul de Antiochia se foloseste numai ulei de masline virgin obtinut din prima presare. Acest aspect evidentiaza sapunul de Antiochia in randul sapunurilor produse in Mesopotamia si ii confera aroma caracteristica proaspata si delicata.

    Sapunul de Antiochia pe care vi-l oferim este de o inalta calitate si provine de la un producator ce deruleaza aceasta traditie din tata in fiu, de patru generatii.

    Sapunul de Antiochia este 100% pur si natural, realizat exclusiv din ulei de masline virgin si 70% ulei de dafin. Concentratia de 70% a uleiului de dafin confera sapunului proprietati speciale si o capacitate puternica de hidratare, purificare si echilibrare a pielii. Este un sapun foarte delicat ce poate fi folosit pentru fata, par si corp. Este recomandat pentru pielea uscata, sensibila sau cu probleme dermatologice.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Sapun de Antiochia 70 Ethnic Treasures 170g

Sapun de Antiochia 70 Ethnic Treasures 170g

Greutate: 170g. Conținut 70% Ulei de Dafin.
Sapunul de Antiochia este 100% pur si natural, realizat exclusiv din ulei de masline virgin si 70% ulei de dafin.

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL