Producători

Ulei de Soia 1000ml Elixir Afisare la mărime maximă

Ulei de Soia 1000ml Elixir

Volum: 1000ml. Greutate Brut:  1800g.
Uleiul Elixir este obţinut din prima presare a seminţelor de soia.
ProducătorDachim SRL

Detalii

Ulei de Soia

Disponibilitate:
În stoc

9 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

    Soia provine din câmpiile Asiei de Est fiin una dintre cele 5 plante sacre ale regiunii, celelate fiind meiul, grâul, orzul și ciumiza. Ea are puternice proprietăți de reducere a colesterolului, datorită acidului arahedonic. Beneficiile ei se extind și la ameliorarea ulcerului gastric și cel duodenal. Vitaminele A si E au efecte antioxidante, ajută la eliminarea toxinelor din organism, ajută la îmbunătățirea oxigenării țesuturilor și a metabolismului.

   Soia este o plantă dicotiledonată, anuală aparţinând familiei de Fabaceae (Leguminoase). Pentru a înflori și a se dezvolta in condiţii optime, soia are nevoie de umiditate și sol bine drenat, plin de nutrienţi. Este o cultură pe termen scurt, toată recolta are nevoie de aproximativ 120 de zile de la plantare la recoltare. Seminţele de soia galbene sunt special alese pentru presare.
Uleiul de soia are un conţinut bogat în grăsimi polinesaturate. În plus, are un conţinut redus de grăsimi saturate, fără colesterol, ceea ce îl face să fie unul dintre cele mai sănătoase uleiuri de gătit.

    Principalele beneficii ale consumului regulat de ulei de soia:

- Fiind un ulei vegetal, este o sursă bună de steroli vegetali, în special β-sitosterol. Sterolii inhibă competitiv absorbţia colesterolului la nivel intestinal și astfel poate reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10% până la 15%, scăzând totodată riscul de boli de inimă.
- Uleiul de soia este o sursă importantă de de vitamina E. Vitamina E reprezintă o familie de opt componente antioxidante. Ca antioxidant, previne deteriorarea celulelor prin inhibarea oxidării lipidelor (grăsimii) și formarea radicalilor liberi. Protejează vitaminele solubile în grăsimi de distrugerea prin oxidare și ajută la procesarea vitaminei A in organism.
- Este o importantă sursă de vitamin K. Vitamina K are funcţii extrem de importante în organismul uman. Cea mai cunoscută este aceea de stimulare a coagulării sângelui, proces de însemnătate vitală pentru vindecarea rănilor. Totodată, face parte dintr-un grup de substanţe numite menaquinone, care ajută la formarea oaselor, stimulând încorporarea calciului în ţesutul osos.

Valoare nutriţională la 100 g de ulei:

1. Valoare energetică: 899,2 kcal/ 3696,7 kj
2. Carbohidraţi / Proteine totale / Fibra bruta: sub 0,5 g
3. Grăsimi: 99,91g din care:
– acizi graşi saturaţi: 15,51g
– acizi graşi mononesaturaţi: 25,04 g
– acizi graşi polinesaturaţi: 59,35 g

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei de Soia 1000ml Elixir

Ulei de Soia 1000ml Elixir

Volum: 1000ml. Greutate Brut:  1800g.
Uleiul Elixir este obţinut din prima presare a seminţelor de soia.
ProducătorDachim SRL

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL