Producători

Chitosan Afisare la mărime maximă

Chitosan

Capsule: 70 buc. Greutate Brut: 100g. 
Reduce greutatea, calmează foamea, reglează digestia, antitumoral.
Producător: Herbagetica

Detalii

Chitosan

Disponibilitate:
În stoc

22 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Compoziție: chitosan 400 mg, capsula tare de gelatina.

Acțiuni:
- favorizează reducerea greutății corporale datorită fibrelor alimentare
- micșorează nivelul trigliceridelor în sânge și al colesterolului, stimulează imunitatea
- datorită polizaharidelor din compoziția sa, micșorează glicemia, absoarbe și elimină din organism săruri ale metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu), îngrășăminte minerale, coloranți chimici, substanțe medicamentoase, radionucleizi. Indicații (în baza studiilor științifice acceptate internațional)

Se utilizează ca adjuvant în:
- obezitate, îngrășare
- boală canceroasă, radioterapie și chimioterapie în cancer
- osteoporoză
- colesterol mărit, trigliceride mărite.
- gastrită hiperacidă
- diabet, hepatită virală A, B, C, ciroză
- constipație

Este un extract din carapacea dură care învelește multe viețuitoare marine și terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharidă, extrasă, printr-un proces numit diacetilare, din carapacea crustaceelor, polizaharidă cu efecte asupra sănătății extrem de complexe. Până în prezent este singura substanță naturală cunoscută ce conține fibre active cu sarcină pozitiv-alcalină, având funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu efecte benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor.), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorb grăsimile, îmbunătățesc eliminarea, detoxifică).

Chitosanul și cura de slăbire
Un studiu făcut în Statele Unite, în anul 2001, sub conducerea prof dr. E. N. Schiller, a arătat că administrarea chitosanului duce la scăderea în greutate cu 1,7 kg., în medie, după 6 săptămâni de tratament. Interesant este, însă, că pacienții care au folosit chitosanul și au slăbit nu au ținut nici un fel de de dietă. În cazul în care reducem, în paralel cu administrarea chitosanului, chiar și doar cu 10-15%, porția zilnică de hrană, scăderile în greutate sunt mult mai spectaculoase, putând fi și de 2-3 ori mai mari.
Pentru scăderea în greutate, se iau 1-2 capsule de chitosan, cu 30 minute înainte de masă. Conținutul capsulelor se dizolvă în jumătate de pahar de apă și se bea pe stomacul gol. La cinci minute după ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea încă un pahar de suc de portocale sau de lămâie, deoarece asocierea cu acidul citric crește senzația de sațietate dată de chitosan. Dacă aveți obiceiul să ciuguliți între mese, luați înainte de fiecare porție de hrană, oricât de mică, o jumătate de pahar de apă cu o capsulă de chitosan.

Chitosanul și cancerul
Un studiu făcut în Statele Unite, la Institutul de Medicină din Arkansas, în anul 2010, a arătat că animalele care au avut inoculate tumori umane au reacționat foarte bine la tratamentul cu chitosan, constatându-se stagnarea și chiar regresul tumorilor. La animalele de experință vindecate de cancer, s-a constatat că prin administrarea de chitosan recidivele bolii tumorilor maligne sunt mult mai rare. Și administrat în paralel cu chimioterapia și radioterapia, Chitosanul este eficient. El reduce efectele adverse ale acestor terapii, fără a interfera negativ în sensul diminuării eficienței acestora. Pacienții care au luat Chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia, au reușit să-l ducă până la capăt într-un procent mai mare, având o intensitate semnificativ mai redusă a unor simptome cum ar fi: căderea părului, inapetența, căderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infecții, etc.

Mod de administrare: de regulă, se iau câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru scădere în greutate, se administrează diluat în apă conținutul a 1-2 capsule, înainte cu 30 de minute de fiecare masă.

Precauții și contraindicații: A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor și persoanelor sensibile la produse pe bază de crustacee. Alte suplimente alimentare vor fi luate la 2 ore după Chitosan, deoarece împiedică asimilarea lor.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Chitosan

Chitosan

Capsule: 70 buc. Greutate Brut: 100g. 
Reduce greutatea, calmează foamea, reglează digestia, antitumoral.
Producător: Herbagetica

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL