Producători

Urinosalm Afisare la mărime maximă

Urinosalm

Capsule: 50 buc. Greutate Brut: 80g. 
Protector natural al cailor urinare.
Producător: Ayurmed - Star International Med

Detalii

Urinosalm

Disponibilitate:
În stoc

22 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Compoziție: Piper cubeba, Boerhaavia diffusa, Phyllanthus urinaria, Crataeva nurvala, Achyranthes aspera, Bergenia ligulata, Guma acacia.

Plantele din compoziția remediului natural Urinosalm tablete contribuie:
- la desfășurarea normală a procesului de formare și eliminare a urinei;
- la menținerea ph-ului normal al urinei;
- la menținerea sănătății rinichilor și a căilor urinare, împiedicând formarea nisipului, a pietrelor;
- la diminuarea manifestărilor neplăcute asociate tulburărilor de la nivelul sistemului urinar (urinări frecvente însoțite de senzația de arsură și durere).

Combinația de plante din conținutul remediului natural Urinosalm este cunoscută pentru proprietățile sale purificatoare, diuretice, ușor antiseptice și antibacteriene.
Remediul natural URINOSALM prin plantele medicinale din compoziția sa contribuie la desfășurarea normală a procesului de formare și de eliminare a urinei. Plantele din compoziția remediului natural URINOSALM ajută la menținerea pH-ului normal al urinei și a capacității funcționale a rinichilor și a sistemului urinar și contribuie la atenuarea manifestărilor neplăcute asociate tulburărilor de la nivelul sistemului urinar (urinări frecvente, însoțite de senzația de arsură și durere).

Mod de utilizare:
Copii peste 5 ani: câte o tabletă de 2 ori pe zi, cu 1/2 oră înainte de masă sau la o oră după masă, cel puțin o lună; optim 3 luni.
Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la 1/2 oră înainte de masă sau la o oră după masă, cel puțin o lună; optim 3 luni.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Urinosalm

Urinosalm

Capsule: 50 buc. Greutate Brut: 80g. 
Protector natural al cailor urinare.
Producător: Ayurmed - Star International Med

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL