Producători

Nuci de săpun Afisare la mărime maximă

Nuci de săpun

Greutate: 500g. Greutate Brut: 550g.
Cu 500g de nuci de săpun veți spăla rufele timp de o jumătate de an (75 spălări).
Producător: Ecoera Plan SRL

Detalii

Nuci de săpun 500

1 alte produse din aceeași categorie:

Nucile de săpun sunt fructele arborelui Sapindus Mukorossi sau "arborele de săpun", care crește liber în Nepal și la poalele munților Himalaya. Coaja acestui fruct conține saponină naturală care în contact cu apa caldă este eliberată în apă.
Pachetul conține 500g nuci de săpun și 1 pliculeț din bumbac în care să puneți nucile în mașina de spălat.
Utilizare: Este un detergent economic și ecologic. La spălarea până la 60 grade Celsius nucile de săpun se pot folosi la 3 spălări diferite cu mașina de spălat automată, deoarece saponina nu iese toată din coajă de la prima spălare. Folosind aceste nuci veți economisi banii pe care îi cheltuiați pe detergent!
Rufele rămân fără miros dacă le spălați cu nuci de săpun (doar cu mirosul de "curat"), pentru parfum puteți adăuga câteva picături de ulei esențial pe săculețul din pânză în care puneți nucile în mașina de spălat sau adăugați 50ml de apă de lavandă în fierul de călcat pentru a face ca lenjeria și hainele să miroasă divin. Mai mult, apa de lavandă protejează hainele împotriva moliilor, țânțarilor, muștelor și a altor insecte.
Este un detergent ideal pentru rufele colorate, acestea își vor păstra culorile vii și nu se vor mai decolora. De asemenea, nu veți mai vedea urme albe de detergent pe rufele negre.

ATENTIE
Adăugați 1 lingură de bicarbonat de sodiu în compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat, atunci când spălați rufe albe sau rufe colorate foarte murdare, în caz contrar rufele albe se pot îngălbeni.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Nuci de săpun

Nuci de săpun

Greutate: 500g. Greutate Brut: 550g.
Cu 500g de nuci de săpun veți spăla rufele timp de o jumătate de an (75 spălări).
Producător: Ecoera Plan SRL

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL