Producători

Menocare Afisare la mărime maximă

Menocare

Comprimate: 30 buc. Greutate Brut: 60g.
Ajută la reducerea simptomelor asociate menopauzei, la eliminarea țesuturilor adipoase și la combaterea sterilității feminine.
Producător: Vitacare

Detalii

Menocare

Disponibilitate:
În stoc

22 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Beneficii:

ajută la reducerea simptomelor asociate menopauzei, ajută la eliminarea tesuturilor adipoase și la combaterea sterilității feminine, este recomandată ca adjuvant în tratarea hipertensiunii arteriale, afecțiunilor intestinelor și stomacului, ale măduvei spinării, tremurului membrelor, recomandată în stimularea menstruației, calmarea ciclurilor menstruale dureroase și are proprietăți coleretice, antimicrobiene, antiinflamatoare.

Compoziție:

- Pulbere din extract de Salvie(Salvia officinalis) 100mg

- Excipienţi : dextrina

ACŢIUNE :

Salvia conține principii cu efect estrogenic (asemănătoare hormonilor feminini), săruri minerale și vitamine, ajută la reducerea simptomelor asociate menopauzei (scurgeri sanguine abundente și a bufeurilor de căldura) cât și celor menstruale (menstrele dureroase, durata prea mare, prea abundente, etc.). De asemenea ajută la eliminarea țesuturilor adipoase și la combaterea sterilităţii feminine.

INDICAŢII:

Salvia are proprietăti coleretice, antimicrobiene, sedative, depurative, antitermice, expectorante, tonice, antiinflamatoare, antispastice, carminative, antiseptice, estrogene si astringente. Salvia este recomandată ca adjuvant în tratarea hipertensiunii arteriale, afecțiunilor intestinelor și stomacului, ale măduvei spinării, tremurului membrelor, inflamațiilor căilor respiratorii, oboselii fizice și psihice, nervozității, dar și în stimularea menstruaţiei, calmarea ciclurilor menstruale dureroase, reechilibrarea sistemului neuroendocrin, diabet, astenie, febră, stres, tonus sexual scăzut, afte, stomatite, ulcerații ale pielii, tuse, bronșită, abcese dentare, transpirație (în special nocturnă), obezitate, celulită.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Salvia nu se recomandă în cazul femeilor însărcinate. Supradozajul poate duce la iritații gastrointestinale și convulsii. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 săptămâni.

MOD DE ADMINISTRARE:

1 – 3 capsule /zi, după mese, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE:

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Menocare

Menocare

Comprimate: 30 buc. Greutate Brut: 60g.
Ajută la reducerea simptomelor asociate menopauzei, la eliminarea țesuturilor adipoase și la combaterea sterilității feminine.
Producător: Vitacare

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL