Producători

Ghimbir Afisare la mărime maximă

Ghimbir

Comprimate: 60 buc. Greutate Brut: 120g.
Un supliment alimentar care vă ajută să aveți un proces normal de digestie și să savurați fără griji mâncărurile preferate.
Producător: Dacia Plant

Detalii

Ghimbir

Disponibilitate:
În stoc

22 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

ISTORIC:

Originar din Asia tropicală, ghimbirul este o plantă cunoscută şi utilizată de peste 3000 de ani. În medicina tradiţională chineză, indiană şi japoneză, rizomii de ghimbir se întrebuinţează datorită efectului încălzitor pentru creşterea capacităţii digestive, în stări de balonare, greaţă, vomă, precum şi în afecţiuni respiratorii caracterizate de amplificarea calităţii de rece (astm bronşic, sinuzită etc). Ghimbirul a fost adus din India de către negustorii arabi, care îl comercializau în Grecia Antică şi Imperiul Roman. După căderea acestuia, ghimbirul a dispărut din Europa, pentru a fi reintrodus de-abia în secolul al XI-lea. Primul tratat medical care descrie aceasta plantă a fost scris în secolul al XIII-lea de către doctorul Rhiwallow şi cei trei fii ai săi, la ordinul prinţului de South Wales. Regina Elisabeta I era o mare iubitoare de ghimbir, ea consumând pentru prima dată turtă dulce cu ghimbir, aliment care a devenit tradiţional cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. În Africa, planta a fost introdusă în secolul al XV-lea, ea fiind utilizată de băştinaşi în cazurile de malarie şi febră galbenă. În prezent ghimbirul este cultivat în ţările tropicale din întreaga lume.

Contribuie la:

- funcţionarea normală a digestiei
- reducerea flatulenţei după consumul de alimente
- reducerea disconfortului asociat răului de mişcare
- menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge
- creşterea poftei de mâncare
- buna funcţionare a circulaţiei periferice
- menţinerea în limite normale a greutăţii corporale
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
- menţinerea flexibilităţii normale a articulaţiilor.

Contraindicatii:

Ulcer gastro-duodenal, gastrite hiperacide, duodenite, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre ingeredientele produsului.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ghimbir

Ghimbir

Comprimate: 60 buc. Greutate Brut: 120g.
Un supliment alimentar care vă ajută să aveți un proces normal de digestie și să savurați fără griji mâncărurile preferate.
Producător: Dacia Plant

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL