Producători

Ulei esențial pur de Lavandă Afisare la mărime maximă

Ulei esențial pur de Lavandă

Volum: 10ml. Greutate Brut: 60g.
Este indicat pentru oate tipurile de ten (inclusiv tenul matur și cel acneic), arsuri solare, iritații, eczeme, psoriazis, înțepături de insecte, vergeturi, cuperoză.
INCI: Lavandula angustifolia oil.
Producător: HerbAtelier București

Detalii

Ulei esențial pur de Lavandă

Disponibilitate:
În stoc

19 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Uleiul esențial de lavandă este cel mai cunoscut ulei esențial, cu aromă proaspătă și calmantă, parfumant plăcut în cosmetice.

100% natural, fără conservanți sau parfumuri sintetice.
Obținut prin distilarea florilor.

Proprietăți ale uleiului esențial de lavandă

 • cicatrizant și regenerant
 • calmant, antidepresiv
 • ca ingredient al aromatizantelor de cameră, induce o stare de relaxare, combate stresul și stările de nervozitate.

 

Proprietăți organoleptice:
Culoare: galben deschis.
Miros: caracteristic, de lavandă.

Conținutul de substanțe naturale cu potențial alergen: citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, limonene, linalool, cinnamal

Precauții în utilizare:

 • se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau într-un produs cosmetic (aproximativ 2 picături de ulei esențial la 10ml de produs). Nediluat, poate provoca iritații cutanate, mai ales pentru pielea sensibilă
 • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
 • a se feri contactul cu ochii și mucoasele
 • efectuați un test cu 48 de ore înainte de prima utilizare a produsului ce conține acest ulei esențial. Aplicați produsul la încheietura cotului și așteptați timp de 48 ore. În cazul unor reacții neplăcute, nu folosiți produsul

 

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Notă:
Acest ulei esențial este destinat exclusiv uzului cosmetic.
Consultați medicul dacă doriți să folosiți uleiurile esențiale în scop terapeutic. Citiți cu atenție precauțiile de utilizare a uleiurilor esențiale înainte de a le folosi. Informațiile prezentate mai sus nu constituie sfat medical, ci sunt rezultatul studierii unor lucrări de aromoterapie.

Precautii generale în utilizarea uleiurilor esențiale. Uleiurile esențiale sunt foarte puternice și trebuie utilizate cu moderație si precauție:

 • Este interzis să se folosească pe mucoase, în ochi sau pe conturul ochilor. 
 • A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau înghiți.
 • Este de asemenea interzis a se asocia uleiurile esențiale cu medicamente.
 • Se interzice a se folosi de către femeile însărcinate sau care alăptează, copiii mai mici de trei ani, bolnavii de epilepsie, persoanele cu probleme grave de sănătate sau cu alergii respiratorii.
 • Uleiurile esențiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate în uleiuri vegetale. Chiar și diluate în uleiuri vegetale, unele dintre ele pot fi iritante pentru pielea sensibilă. Recomandăm efectuarea unui test înainte de utilizarea pe o suprafață mai întinsa a pielii (folosiți produsul ce conține uleiul esențial pe o mică porțiune și așteptați 24 de ore pentru a putea observa eventualele reacții negative ale pielii).
 • Este recomandabil să nu vă expuneți la soare după utilizarea uleiurilor esențiale, respectiv a produselor ce le conțin, întrucât unele dintre ele sunt fototoxice.

 

Dozajele și recomandările de pe etichete sau de pe site-ul nostru sunt cu titlu informativ și nu se substituie sfatului medicului dumneavoastră.
Nu lăsați uleiurile esențiale la îndemâna copiilor.


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei esențial pur de Lavandă

Ulei esențial pur de Lavandă

Volum: 10ml. Greutate Brut: 60g.
Este indicat pentru oate tipurile de ten (inclusiv tenul matur și cel acneic), arsuri solare, iritații, eczeme, psoriazis, înțepături de insecte, vergeturi, cuperoză.
INCI: Lavandula angustifolia oil.
Producător: HerbAtelier București

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL