Producători

Extract CO2 de Zmeură Afisare la mărime maximă

Extract CO2 de Zmeură

Volum: 5ml. Greutate: 5g. Greutate Brut: 15g.
Aportul mare de acizi grași esențiali (82%) și tocopherol pe care îl aduce acest extract din semințe de zmeură ajută la calmarea și regenerarea pielii, precum și la combaterea îmbătrânirii premature și formării ridurilor.
INCI: Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.
Producător: HerbAtelier București

Detalii

Extract CO2 de Zmeură

Disponibilitate:
În stoc

10 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Extractul din semințe de zmeură hidratează și menține elasticitatea pielii, fiind un bun reparator al pielii după expunerea la soare. 

Proprietăți ale extractului pur din semințe de Zmeură

Extract pur, 100% natural, obținut din semințe de zmeură prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. În afara extractului de rozmarin cu rol de stabilizare, acest produs nu conține nici un fel de aditiv, urme de solvenți, metale grele sau microbi și nu a fost diluat cu alte uleiuri vegetale.
Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 7 și 8 de kilograme de semințe.

Proprietăți organoleptice: ulei galben-maroniu, cu miros vegetal, stabilizat cu 0,05% extract de rozmarin

Solubilitate: insolubil în apă, solubil în uleiuri.

Specificații tehnice:

  • 53,5% acid linoleic
  • 28,8% acid alpha-linolenic
  • 12,2% acid oleic
  • 3,2% acid palmitic
  • 0,31 tocopheroli

 

Aportul mare de acizi grași esențiali (82%) și tocopherol pe care îl aduce acest extract din semințe de zmeură ajută la calmarea și regenerarea pielii, precum și la combaterea îmbătrânirii premature și formării ridurilor. Extractul din semințe de zmeură hidratează și menține elasticitatea pielii, fiind un bun reparator al pielii după expunerea la soare.

Recomandat pentru includerea în produsele de îngrijire pentru:

  • tenul sensibil
  • pielea matură
  • loțiuni pentru după plajă
  • pielea cu dermatite, eczeme, iritații
  • inflamații

 

Poate fi inclus în:

  • faza finală a emulsiilor
  • creme și loțiuni gata preparate
  • uleiuri de masaj
  • creme compuse exclusiv din uleiuri și unturi vegetale, fără fază apoasă

 

A se păstra de preferat la frigider, ferit de lumină.

Concentrații recomandate: 1-5%. Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mică aduce beneficii terapeutice importante.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Extract CO2 de Zmeură

Extract CO2 de Zmeură

Volum: 5ml. Greutate: 5g. Greutate Brut: 15g.
Aportul mare de acizi grași esențiali (82%) și tocopherol pe care îl aduce acest extract din semințe de zmeură ajută la calmarea și regenerarea pielii, precum și la combaterea îmbătrânirii premature și formării ridurilor.
INCI: Rubus Idaeus Seed (Raspberry) Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.
Producător: HerbAtelier București

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL