Producători

Extract CO2 de Kiwi Afisare la mărime maximă

Extract CO2 de Kiwi

Volum: 5ml. Greutate: 5g. Greutate Brut: 15g.
Folosit în cosmetică pentru îngrijirea părului și a pielii datorită conținutului ridicat de Omega 3 care ajută la menținerea stării de hidratare a pielii și previne uscarea ei.
INCI: Actinidia Chinensis Seed (Kiwi) Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.
Producător: HerbAtelier București

Detalii

Extract CO2 de Kiwi

Disponibilitate:
În stoc

10 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Acidul alpha-linolenic (omega 3) constituie o sursă vegetală importantă pentru sinteza EPA, cu rol antiinflamator și DHA, cu rol de menținere a elasticității pielii și reconstrucția filmului hidrolipidic.

Proprietăți ale extractului pur din semințe de Kiwi

Extract pur, 100% natural, obținut din semințe de kiwi prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. În afara extractului de rpzmarin cu rol de stabilizare, acest produs nu conține nici un fel de aditiv, urme de solvenți, metale grele sau microbi și nu a fost diluat cu alte uleiuri vegetale.
Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 2,7 și 3,2 de kilograme de semințe.

Proprietăți organoleptice: ulei galben-verzui clar, cu miros vegetal

Specificații tehnice:

  • 15% acid linoleic (omega6)
  • 65,7% acid alpha-linoleic (Omega3)
  • 11,3% acid oleic
  • 5,1% acid palmitic
  • 2,5% acid stearic
  • 0,50% steroli

 

Folosit în cosmetică pentru îngrijirea părului și a pielii datorită conținutului ridicat de Omega 3 care ajută la menținerea stării de hidratare a pielii și previne uscarea ei. Acidul alpha-linolenic (omega 3) constituie o sursă vegetală importantă pentru sinteza EPA, cu rol antiinflamator și DHA, cu rol de menținere a elasticității pielii și reconstrucția filmului hidrolipidic.

Recomandat pentru: 

  • calmarea tenul sensibil, iritat, cuperotic
  • regenerarea pielii mature, obosite
  • îmbunătătirea elasticității pielii și refacerea filmului hidrolipidic
  • combaterea îmbătrânirii pielii (efect antioxidant datorat conținutului de tocopheroli)
  • calmarea dermatitelor, eczemelor, inflamațiilor
  • îngrijirea pielii înainte și după plajă

 

Poate fi inclus în:

  • faza finală a emulsiilor
  • creme și loțiuni gata preparate
  • uleiuri de masaj
  • creme compuse exclusiv din uleiuri și unturi vegetale, fără fază apoasă

 

A se păstra de preferat la frigider, ferit de lumină, în recipientul bine închis.

Concentrații recomandate: 1-5%. Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mică aduce beneficii terapeutice importante.


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Extract CO2 de Kiwi

Extract CO2 de Kiwi

Volum: 5ml. Greutate: 5g. Greutate Brut: 15g.
Folosit în cosmetică pentru îngrijirea părului și a pielii datorită conținutului ridicat de Omega 3 care ajută la menținerea stării de hidratare a pielii și previne uscarea ei.
INCI: Actinidia Chinensis Seed (Kiwi) Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.
Producător: HerbAtelier București

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL