Producători

Extract CO2 de Mușețel Afisare la mărime maximă

Extract CO2 de Mușețel

Greutate: 5g. Greutate Brut: 15g.
Extractul de mușețel este de mare ajutor în îngrijirea tenului acneic, precum și a tenului sensibil, datorita principiilor active conținute: chamazulena, matricina și bisabololul cu rol antiinflamator de neegalat, bisabololul având în plus și rol antibacterian.
INCI: Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract.
Producător: HerbAtelier București

Detalii

Extract CO2 de Mușețel

Disponibilitate:
În stoc

10 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Proprietăți ale extractului pur de Mușețel

Extract pur, 100% natural, obținut din flori de mușețel prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. Acest extract nu conține nici un fel de aditiv, urme de solvenți, metale grele sau microbi.
Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 19 și 26 de kilograme de flori.

Proveniența florilor: Germania

Proprietăți organoleptice: masă uleioasă vâscoasă, solidă la temperatura camerei, de culoare verzui închis-maronie, cu un miros intens de mușețel.

Solubilitate: insolubil în apă, solubil în uleiuri.

Principii active prezente în extractul pur de mușețel:

  • 16,9% ulei esențial din care: o 35,4% alpha bisabolol o 17,2% chamazulene (2,8% matricină)

 

Chamazulena, matricina și bisabololul sunt principii active cu rolantiinflamator de neegalat, bisabololul având în plus și rol antibacterian. De aceea, extractul de mușețel este de mare ajutor în îngrijirea tenului acneic, precum și a tenului sensibil.

Recomandat pentru includerea în produsele de îngrijire pentru:

  • tenul uscat și sensibil
  • pielea cu alergii, eczeme
  • tenul acneic sau cu imperfecțiuni (extractul de mușețel având și rol cicatrizant)
  • tenul cuperotic, iritat
  • pielea uscată și crăpată

 

Poate fi inclus în:

  • faza finală a emulsiilor
  • creme și loțiuni gata preparate
  • uleiuri de masaj
  • creme compuse exclusiv din uleiuri și unturi vegetale, fără fază apoasă

 

A se păstra de preferat la frigider, ferit de lumină.

Concentrații recomandate: 0,1-0,3%. Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mică aduce beneficii terapeutice importante. Influențează culoarea și parfumul produsului final.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Extract CO2 de Mușețel

Extract CO2 de Mușețel

Greutate: 5g. Greutate Brut: 15g.
Extractul de mușețel este de mare ajutor în îngrijirea tenului acneic, precum și a tenului sensibil, datorita principiilor active conținute: chamazulena, matricina și bisabololul cu rol antiinflamator de neegalat, bisabololul având în plus și rol antibacterian.
INCI: Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract.
Producător: HerbAtelier București

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL