Producători

Extract CO2 de Morcov 5ml Afisare la mărime maximă

Extract CO2 de Morcov 5ml

Volum: 5ml. Greutate: 5g. Greutate Brut: 15g.
Extract concentrat, bogat în beta-caroten, precursor al vitaminei A, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, util pentru compozițiile cosmetice antirid sau destinate tenului uscat și sensibil, dar și pentru produsele din gama solară (înainte sau după plajă).
Producător: HerbAtelier București

Detalii

Extract CO2 Morcov 5

Disponibilitate:
În stoc

10 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Proprietăți ale extractului de Morcov

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil and Daucus Carota (Carrot) Root Extract and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

Extract 100% natural, obținut din rădăcina de morcov prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici, la care se adaugă ulei de Jojoba. Produsul este stabilizat cu ajutorul extractului de rozmarin. In afara uleiului de jojoba și a extractului de rozmarin, acest extract nu conține nici un fel de aditiv, urme de solvenți, metale grele sau microbi.
Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 9 și 11 de kilograme de materie primă.

Proprietăți organoleptice: lichid uleios de culoare roșie, cu miros dulce specific de morcov. La temperaturi scăzute devine solid.

Solubilitate: insolubil în apă, solubil în uleiuri.

Principii active prezente în extractul de morcov:

  • 0,18 % beta-caroten (corespunde la 2500 – 3500 i.U. provitamina A), responsabil pentru tenta ușor-bronzată pe care o conferă pielii pe care s-a aplicat produsul final

 

Beta-carotenul, precursor al vitaminei A, îi conferă acestui extract proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, fiind util pentru compozițiile cosmetice antirid, dar și pentru produsele pentru înainte/după plajă.

Recomandat pentru includerea în produsele de îngrijire pentru:

  • tenul uscat și sensibil
  • tenul matur
  • pielea expusă la soare

 

Poate fi inclus, pentru efectele sale terapeutice sau pentru a influența culoarea produsului final, în:

  • faza finală a emulsiilor
  • creme și loțiuni gata preparate
  • uleiuri de masaj
  • creme compuse exclusiv din uleiuri și unturi vegetale, fără fază apoasă

 

A se păstra de preferat la frigider, ferit de lumină.

Concentrații recomandate: 0,5-5%. Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mică aduce beneficii terapeutice importante. Influențează culoarea produsului final.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Extract CO2 de Morcov 5ml

Extract CO2 de Morcov 5ml

Volum: 5ml. Greutate: 5g. Greutate Brut: 15g.
Extract concentrat, bogat în beta-caroten, precursor al vitaminei A, cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare, util pentru compozițiile cosmetice antirid sau destinate tenului uscat și sensibil, dar și pentru produsele din gama solară (înainte sau după plajă).
Producător: HerbAtelier București

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL