Producători

Ulei din Sâmburi de Caise Afisare la mărime maximă

Ulei din Sâmburi de Caise

Volum: 100ml. Greutate: 90g. Greutate Brut: 350g.
100% natural, obtinut prin presare la rece. Cu un conţinut generos de Omega 9, Omega 6 și vitamine (A, E, B17), uleiul din sâmburi de caise este ideal pentru nutriția și protecția tenului sensibil, dar și pentru îngrijirea tenului matur.
INCI: Prunus armeniaca oil.
Producător: HerbAtelier București

Detalii

Ulei din Sâmburi de Caise

Disponibilitate:
În stoc

28 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Proprietăți ale uleiului din Sâmburi de Caise


Acest ulei, obținut prin presarea la rece a sâmburilor de caise, este bogat în Omega 9, Omega 6 și vitamine (A, E, B17) și are proprietăți remarcabile de:

  • prevenire a îmbătrânirii cutanate și reducere a ridurilor
  • nutriție și protecție a pielii sensibile
  • întărire a barierei hidrolipidice și activare a microcirculației sanguine
  • protecție împotriva efectelor negative ale razelor UV
  • hidratare și revitalizare a tenului tern, căruia îi redă luminozitatea.

 

Uleiul din Sâmburi de Caise este tolerat de toate tipurile de piele și este folosit în:

  • produse destinate tenului sensibil (creme, demachiante, loțiuni exfoliante)
  • cosmetice pentru tenul gras și sensibil, caz în care se combină cu uleiul de Trandafir Sălbatic
  • creme și loțiuni antiaging
  • uleiurile de masaj, fiind o excelentă bază pentru acestea

 

Conținut în substanțe naturale active:

  • aproximativ 8mg de vitamina E la 100ml de ulei – rol antioxidant
  • vitamina B17 (in procent de 2-3%) – acțiune antitumorală puternică demonstrată de unele studii științifice
  • fitosteroli – rol antiinflamator și antiîmbătrânire
  • triacilgliceride – importante pentru refacerea barierei hidrolipidice
  • acizi grași polinesaturați: acid linoleic 
  • acizi grași mononesaturați: acid oleic 
  • acizi grași saturați: acid palmitic

 

Știați că... unele studii științifice au arătat că vitamina B17 atacă celulele canceroase. S-a descoperit astfel o incidență mult mai scăzută a cancerului printre oamenii ce consumă alimente cu un conținut ridicat de vitamina B17.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei din Sâmburi de Caise

Ulei din Sâmburi de Caise

Volum: 100ml. Greutate: 90g. Greutate Brut: 350g.
100% natural, obtinut prin presare la rece. Cu un conţinut generos de Omega 9, Omega 6 și vitamine (A, E, B17), uleiul din sâmburi de caise este ideal pentru nutriția și protecția tenului sensibil, dar și pentru îngrijirea tenului matur.
INCI: Prunus armeniaca oil.
Producător: HerbAtelier București

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL