Producători

Ulei de Macadamia virgin Afisare la mărime maximă

Ulei de Macadamia virgin

Volum: 100ml. Greutate: 91g. Greutate Brut: 350g.
100% natural, obținut prin presarea nucilor de Macadamia. Indicat și pentru îngrijirea tenului sensibil sau uscat, pentru că formează o barieră ce protejează împotriva vântului și frigului și ajută la menținerea hidratării pielii.
Producător: HerbAtelier București

Detalii

Ulei de Macadamia virgin

Disponibilitate:
În stoc

28 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Proprietăți ale uleiului de Macadamia

Uleiul de Macadamia este cel mai important ulei vegetal pentru tenul matur datorită conținutului său în acid palmitic și acid palmitoleic, esențiali pentru încetinirea procesului de îmbătrânire cutanată. Acidul palmitoleic se regăsește în mod natural în piele, având rolul de menținere a hidratării ei. Odată cu accelerarea procesului de îmbătrânire, s-a constatat o scădere a nivelului acidului palmitoleic în piele, și implicit a elasticității ei. Uleiul de Macadamia aduce un supliment important din acest acid, motiv pentru care este considerat de către producătorii de cosmetice ca fiind un ingredient important în produsele antiaging.

Fiind un ulei gras ce este absorbit încet dar sigur de către piele, uleiul de Macadamia formează la suprafața tegumentului o barieră ce protejează împotriva vântului și frigului și ajută la menținerea hidratării pielii. De aceea este foarte indicat și pentru îngrijirea tenului uscat sau sensibil, precum și a zonelor uscate ale corpului (mâinile, coatele, călcâiele, picioarele).

În plus, uleiul de Macadamia ajută la îmbunătățirea microcirculației sanguine, întărirea sistemului limfatic și ameliorarea vergeturilor și cicatricilor.

Utilizări:

  • creme antirid sau destinate tenului uscat sau sensibil
  • unguente, balsamuri, creme protectoare pentru mâini și alte zone uscate ale corpului
  • creme nutritive și antiaging pentru conturul ochilor
  • produse de protecție solară, având un factor intrinsec de protecție solară de aproximativ 4
  • uleiuri de masaj (fiind un ulei gras, se întinde foarte bine și este suficientă o cantitate mai mică pentru fiecare masaj)
  • obținerea maceratelor uleioase

 

Observații:

  • Când este utilizat la crearea cremelor și loțiunilor pentru față, se recomandă combinarea sa cu uleiul de Jojoba și cu uleiuri mai puțin grase precum uleiul de Trandafir Sălbatic sau de Borago, pentru a obține astfel un amestec care să conțină toată gama de acizi grași nesaturați.
  • Nu este recomandat tenului gras, acneic sau cu pori dilatați.

 

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Conținut în substanțe naturale active:

Acizi grași nesaturați:

  • acid oleic (Omega 9) 
  • acid palmitoleic (Omega 7) 
  • acid linoleic (Omega 6)
  • acid eicosenoic 

 

Acizi grași saturați:

  • acid palmitic 
  • acid stearic

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei de Macadamia virgin

Ulei de Macadamia virgin

Volum: 100ml. Greutate: 91g. Greutate Brut: 350g.
100% natural, obținut prin presarea nucilor de Macadamia. Indicat și pentru îngrijirea tenului sensibil sau uscat, pentru că formează o barieră ce protejează împotriva vântului și frigului și ajută la menținerea hidratării pielii.
Producător: HerbAtelier București

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL