Producători

Ulei de Jojoba Afisare la mărime maximă

Ulei de Jojoba

Volum: 50ml. Greutate: 45g. Greutate Brut: 135g.
100% natural, obținut prin presarea la rece a semințelor de jojoba. Ulei recunoscut pentru puterea de refacere a barierei hidrolipidice și pentru rolul său antibacterian și de reglare a secreției de sebum. Ideal pentru tenul matur sau deshidratat, dar și pentru cel gras/acneic.
INCI: Buxus chinensis.
Producător: HerbAtelier București

Detalii

Ulei de Jojoba

Disponibilitate:
În stoc

10,48 lei


29,45 lei per 100 ml

» Adaugă la lista de dorințe

28 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Proprietăți ale uleiului de Jojoba

Acest ulei calmant și emolient, se absoarbe ușor, fără a lăsa un film gras la suprafața pielii și este potrivit tuturor tipurilor de ten.
Uleiul de Jojoba are proprietăți antibacteriale și antifungice, fiind cel mai potrivit pentru tenul acneic, căruia îi reglează secreția de sebum. El este capabil să oprească producția în exces de sebum, pentru că se aseamănă grăsimilor ce se găsesc în mod natural în piele.Dacă masați tenul cu ulei de Jojoba, acesta acționează ca un emulsifiant în contact cu sebumul, ajutând la îndepărtarea excesului de sebum și a impurităților și destupând porii. De aceea se poate folosi cu succes ca demachiant fără a mai adăuga alte ingrediente.

Fiind de fapt o ceară, uleiul de Jojoba are și rol de agent ocluziv,împiedicând pierderea transepidermică a apei. Astfel, combate deshidratarea și implicit formarea ridurilor și este un ingredient valoros în cremele nutritive de mâini.

Este un ulei foarte bun pentru păr și se folosește în măștile adresate unor probleme precum seboreea, mătreața, vârfurile uscate și deteriorate(puteți chiar folosi uleiul de Jojoba ca atare, direct pe vârfuri, lăsând să acționeze 5-10minute și apoi limpezind).

Conține acid miristic, cu proprietăți antiinflamatoare, de aceea este un adjuvant foarte bun în tratarea psoriazisului și eczemelor.

Ca ulei de masaj, se întinde bine fiind suficientă folosirea unei cantități mici de ulei. Se recomandă a fi combinat cu alte uleiuri precum cel de migdale dulci sau cel din sâmburi de struguri. La oricare dintre aceste combinații este indicat să adăugați și un pic de ulei de Trandafir Sălbatic de Chile sau de Șofrănel pentru ca uleiul de masaj să conțină toată gama de acizi grași nesaturați .

Este potrivit pentru obținerea maceratelor uleioase, pentru că nu râncezește ușor (având în compoziție doar 0,2% acizi polinesaturați)

Utilizări ale uleiului de Jojoba:

  • Produse pentru ten gras/cu pori dilatați
  • Serumuri, balsam, mască de păr
  • Creme pentru mâini
  • Ulei de masaj
  • Șampoane(în concentrație de până la 5%), săpunuri lichide, geluri de duș
  • Balsam de buze
  • Creme protective pentru mâini și picioare pentru cei ce muncesc în aer liber și sunt expuși vântului, soarelui – cerurile protective din uleiul de Jojoba împiedică pierderea transepidermică a apei
  • Creme antirid
  • Creme pentru fundulețul bebelușilor – fiind foarte bun pentru iritațiile de scutec
  • Parfumuri care au la bază un ulei (pentru cei care nu preferă parfumurile ce conțin alcool)

 

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei de Jojoba

Ulei de Jojoba

Volum: 50ml. Greutate: 45g. Greutate Brut: 135g.
100% natural, obținut prin presarea la rece a semințelor de jojoba. Ulei recunoscut pentru puterea de refacere a barierei hidrolipidice și pentru rolul său antibacterian și de reglare a secreției de sebum. Ideal pentru tenul matur sau deshidratat, dar și pentru cel gras/acneic.
INCI: Buxus chinensis.
Producător: HerbAtelier București

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL