Producători

Tinctură de armurariu Afisare la mărime maximă

Tinctură de armurariu

Volum: 50ml. Greutate Brut: 140g.
Hepatoprotector, regenerant al celulei hepatice, detoxifianthepatic, coleretic, colagog. 
Producător: Dacia Plant.

Detalii

Tinctură de armurariu

Disponibilitate:
În stoc

30 alte produse din aceeași categorie:

Compoziție: 

Plante: armurariu (Silybum marianum)-semen (27%). 
Solvenţi: apă, alcool etilic 45% vol.
Raport plantă/alcool etilic – 1:3,7
Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ:

Produsul vegetal conţine: silimarină – un flavonoid complex extras din seminţe, un amestec de 7 flavonolignani (silibină A, silibină B, isosilibină A, isosilibină B, isosilicristină, silidianină, silicristină) şi un flavonoid taxifolin,, care contribuie la proprietăţile hepatoprotective, flavonoli (quercetol), acid fumaric, etc.

Descriere:

TINCTURA DE ARMURARIU este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din seminţele plantei Silybum marianum, acestea fiind utilizate în medicina tradiţională în afecţiuni ale ficatului.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. 
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.
 

Acțiuni

INTERN: antihepatotoxică, regenerantă a celulelor hepatice, hepatoprotectoare, tonică amară, hipocolesterolemiantă, antitumorală, antiproliferativă, galactogogă, neurotrofică, neuroprotectoare, antioxidantă, susţine activitatea hepatică și renală, protejând aceste organe împotriva efectelor adverse ale chimioterapiei.

EXTERN: antitumorală.
 

Indicații

INTERN
se utilizează ca adjuvant în: insuficienţă hepatică, hipercolesterolemie, intoxicaţii cu ciuperci, tumori cu diverse localizări, dispepsie; se asociază preventiv cu medicamente care prezintă potenţial hepatotoxic.

EXTERN
se utilizează ca adjuvant în tumori ale pielii.
 

Contraindicații:

Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
Alergie la armurariu, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Precauții: 

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

 

Administrare:

INTERN: 
Adulţi:
 câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

EXTERN:
Se aplică sub formă de comprese cu soluţie diluată care se menţin la locul afectat timp de 1- 3 ore. Soluţia diluată se obţine prin adăugarea a ½-1 linguriţă de tinctură la 50 ml apă (¼ de pahar). Înaintea administrării produsului se recomandă ca, persoanele care au o piele sensibilă, să aplice o cremă cu extract de plante, argilă sau răşină.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Tinctură de armurariu

Tinctură de armurariu

Volum: 50ml. Greutate Brut: 140g.
Hepatoprotector, regenerant al celulei hepatice, detoxifianthepatic, coleretic, colagog. 
Producător: Dacia Plant.

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL