Producători


Lista produselor producătorului:

 Plafar SA Bucuresti

Socitatea Natională PLAFAR S.A

Are ca obiect principal de activitate producția, industrializarea și comercializarea pe piața internă și la export a plantelor medicinale, aromatice, din culturi și din flora spontană.
Având o experiență în domeniu acumulata în cei 60 de ani de existență, plantele medicinale oferite de PLAFAR prezintă garanția unor produse vegetale de înaltă calitate, bogate în principii active și aceasta deoarece pentru fiecare sortiment recoltarea și condiționarea se efectuează de către specialiști cu îndelungată experiență.
Trebuie să menționăm că produsele noastre sunt garantate, fiind obținute prin metode și tehnici ecologice originale, având și din acest motiv o largă recunoaștere atât în țară cât și în străinătate. S.N. PLAFAR S.A. are implementat și certificat managementul calității ISO 9001:2001 și este în curs de finalizare a implementării managementului siguranței alimentare HACCP, respectând criteriile de calitate impuse de standardele europene.

Mai mult

produse pe pagină

produse pe pagină

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL