Producători


Lista produselor producătorului:

 Alcalina Distribution

Distribuitorul principal al apei de masă natural alcalină Perla Moldovei, atât în ţară cât şi în Uniunea Europeană.

Firma noastră şi-a început activitatea la începutul lunii februarie 2011, având ca activitate principală comercializarea apei de masă alcalină ionizată Dr. Szalay cu Ph 9, iar din octombrie 2011 a devenit distribuitorul principal al apei de masă natural alcalină Perla Moldovei, atât în ţară cât şi în Uniunea Europeană.

În 2012 am început şi comercializarea băuturii Kaqun care este îmbogăţită cu oxigen.

Obiectivul nostru principal este ca apele Perla Moldovei, Dr Szalay, şi băutura Kaqun să fie cunoscută în rândul consumatorilor în toată ţara.

Echipa noastră depune un efort continuu pentru a face cunoscută apa de masă plată Perla Moldovei natural alcalină cu proprietăţi unice şi foarte rară, prin organizarea de prelegeri informative, prin distribuirea de materiale promoţionale, prin transmiterea beneficiilor pe care le-au avut consumatorii noştri mulţumiţi cu proprietăţile apei. Astfel putem realiza o informare pe scară largă a publicului referitor la acest produs relativ nou.

Cea mai eficientă reclamă a produsului nostru este experienţa consumatorilor şi faptul că aceştia împărtăşesc şi transmit la rândul lor mai departe familiei şi prietenilor lor, câştigurile pe care le-au avut. După trei ani de muncă asiduă depusă, putem afirma că actualmente suntem prezenţi cu apa de masă Perla Moldovei în 22 de judeţe din ţară, respectiv pe pieţele din Ungaria, Spania, Marea Britanie şi Portugalia. Atât vânzările cât şi numărul clienţilor noştri cresc anual cu un procent de 20-30%, ceea ce demonstrează clar calitatea apei de masă natural alcalină şi interesul pe care-l generează în cadrul consumatorilor.

Mai mult

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL