Producători

Lufe mari Afisare la mărime maximă

Lufe mari

Greutate: 100 g.
Acest burete natural este un accesoriu ideal pentru curățarea, exfolierea și masajul întregului corp, fiind utilizat atât umed la duș sau baie cât și uscat, înainte de baie.
Produs în Romania

Detalii

Lufe mari

Disponibilitate:
În stoc

2 alte produse din aceeași categorie:

Lufa este o specie de castravete cu un aspect ciudat care e comestibil atunci când e necopt și poate fi folosit ca burete exfoliant atunci când este complet copt. Fructul are un sistem vascular fibros. Când se separă miezul, semințele și pielița, fibra poate fi folosită ca un burete de baie.

Uscată, lufa este excelentă pentru masajul întregului corp.

Periajul uscat este o procedură dovedită a fi eficace în stimularea circulatiei sanguine. Este recomandat a se masa cu mișcări înspre inimă, începând cu articulațiile picioarelor, apoi în sus pe picioare, pe spate cu mișcări circulare, brațe înspre nivelul umerilor.

Câteva minute de periaj uscat pot fi integrate în ritualul zilnic de dimineață, pentru un puternic efect energizant și de prevenire a celulitei. În plus, exfolierea asigură absorbția eficientă a uleiurilor, cremelor, loțiunilor și conferă pielii fermitate, un aspect sănătos și proaspăt.

Utilizați și la duș sau baie cu săpun sau gel de duș pentru a elimina celule moarte, a curăța pielea în profunzime și pentru un masaj ușor al corpului.

Pentru a păstra buretele Lufa mult timp frumos, după fiecare utilizare trebuie să fie spălat bine și clătit. Atunci când este necesar buretele Lufa poate fi spălat și în mașina de spălat la 60 °C.

Durabilitatea buretelui natural Lufa este considerabil mai mare decât cea a buretelui sintetic, în plus aceștia nu sunt prelucrați și nu conțin ingrediente toxice, chimice.

Deși poate părea ciudat, bureții sintetici din comerț au pe etichetă și o listă de ingrediente, substanțele folosite la dezinfectarea produsului, care sunt de cele mai multe ori foarte toxice (ex: triclosan) fiind resimțite cel mai bine de către persoanele cu pielea foarte sensibilă.

În cazul în care sunt spălați după fiecare utilizare și apoi uscați, bureții Lufa pot fi folosiți ani de zile.


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Lufe mari

Lufe mari

Greutate: 100 g.
Acest burete natural este un accesoriu ideal pentru curățarea, exfolierea și masajul întregului corp, fiind utilizat atât umed la duș sau baie cât și uscat, înainte de baie.
Produs în Romania

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL