Producători


Lista produselor producătorului:

 Steaua Divină

Steaua Divină

Steaua Divină a câştigat un loc preţios în inima celor care ştiu că natura se pricepe cel mai bine la sănătate.
Ce înseamnă Steaua Divină după 12 ani? O gamă valoroasă de siropuri, tincturi, capsule, creme, ceaiuri, cosmetice. Care se bazează pe sute de plante româneşti, indiene si braziliene. Înseamnă culturi proprii de busuioc, mentă, trandafir, roiniţă, sunătoare, sânziene, fenicul, lavandă, lemnul domnului, crăiţe… Şi câte şi mai câte.

Dar întâi de toate Steaua Divină înseamnă o echipă de specialişti pasionaţi. Creativi. Devotaţi terapiilor alternative. Cu experienţă şi competenţe complexe. Un grup de medici şi farmacişti entuziaşti au pus temelia acum un deceniu. Şi timpul a dovedit că nu e vorba de o simplă companie. Ci de viziune şi stil binefăcător de viaţă. E vorba de reinventarea sănătoasă a relaţiei dintre omul de azi şi natură.
Anul 2011 a ridicat tehnologia de producţie Steaua Divină la nivelul performanţelor internaţionale. Fonduri europene de 200 000 de euro. Acelaşi entuziasm. Inovaţii şi îmbunătăţiri care au făcut ca visul excelenţei să devină realitate.
Terenul pe care cultivăm plantele este în conversie bio. Şapte mii de metri pătraţi pentru recoltele cu înalt nivel de puritate.
Unde ne găsiţi ? Peste tot. Pe rafturile farmaciilor şi magazinelor specializate, dar şi în discuţiile şi recomandările din cabinete naturiste. De ce ? Pentru că puritatea produselor noastre a câştigat încrederea specialiştilor. Şi a voastră, a celor care credeţi în armonie şi în sănătate completă - pentru trup şi pentru suflet.
Zece ani sub o stea cu adevărat divină. Rămâneţi aproape de noi. Urmează tot ce este mai bun.
Steaua Divina produce peste 200 de produse 100% naturale din plante medicinale si aromatice, pentru uz intern si extern, distribuite in peste 3000 de magazine naturiste si farmacii din intreaga tara prin reteaua de distributie proprie si prin intermediul marilor depozite de produse parafarmaceutice.

Mai mult

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL