Producători

Săpun de Alep 55 Afisare la mărime maximă

Săpun de Alep 55

Greutate: 200g. Conținut 55% Ulei de Dafin.
 Utilizat zilnic acest săpun se folosește pentru curățarea tenului, a corpului sau a părului, ca tratament complementar în diverse afecțiuni dermatologice, excelent demachiant, săpun de bărbierit, previne infecțiile cutanate, hipoalergenic, depozitat printre haine previne apariția moliilor.
Producător: ALEPP SIRIA

Detalii

Săpun de Alep55

Disponibilitate:
În stoc

6 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Indicații:
    - Utilizat zilnic acest săpun se folosește pentru curățarea tenului, a corpului sau a părului. Curăță în profunzime pielea, elimină celulele moarte, elimină excesul de sebum, transpirația, precum și alte microorganisme provenite din mediu. Nu este iritant
    -  Utilizat ca tratament complementar în diverse afecțiuni dermatologice: dermatita mâinilor și dermatita atopica (eczema), dermatoze bacteriene (impetigo, foliculita superficială/osteofoliculita), furunculi, candidoză, arsuri minore și zgârieturi, keratoza călcâiului, ulcere gambiere, hemoroizi, prurit (mâncărimi). Este recomandat în prevenirea  dermatitelor comune: Favus, Herpes Tonsurans, Pityriasis, Microsporia
    -  Este un excelent demachiant
    -  Poate fi folosit ca săpun de bărbierit
    -  Previne infecțiile cutanate
    -  Hipoalergenic, indicat pentru curățarea lenjeriei, precum și la spălarea hainelor și lenjeriei copiilor
    -  Depozitat printre haine previne apariția moliilor
    -  Produs ecologic, 100% biodegradabil (datorită ingredientelor naturale), lipsit de efecte nocive
    -  Economic: un săpun de Alep de 200g, bine uscat, poate fi utilizat cu aproximativ 6 luni mai mult decât un săpun obișnuit.
    - Calitatea săpunului de Alep depinde de calitatea uleiurilor folosite, de procentul uleiului de Dafin și nu în ultimul rând de priceperea maestrului săpunar. Cu cât cantitatea de ulei de Dafin este mai mare, cu atât săpunul de Alep este mai prețios, iar proprietățile sale medicinale se intensifică.

Compoziție:

    Săpunul de Alep are o istorie de peste 3500 de ani, este obținut din ingrediente 100% naturale și reprezintă chintesența săpunurilor prin puritatea compușilor săi: ulei de măslineulei de dafinapă și sodă naturală din sare de mare. Nu conține coloranți artificiali, parfum sintetic, aditivi chimici sau grăsimi de origine animală.
    Este un produs nobil, fiind cel mai vechi săpun solid natural din lume.
    Având la bază uleiuri vegetale și un PH neutru este foarte bine tolerat de toate tipurile de piele. Săpunul de Alep are proprietăți dermatologice remarcabile. Cantitatea de ulei de dafin este cea care conferă săpunului de Alep eficacitate dermatologică. Începând de la un conținut de 12% (12%, 20%, 35%, 55%) ulei de Dafin, Săpunul de Alep este recomandat pentru prevenirea și tratarea unor afecțiuni ca: acnee, eczeme, dermatite, psoriazis, mătreață.

    Săpunul de Alep tradițional veritabil poate fi recunoscut după următoarele elemente:
    - la exterior este de culoare maronie-aurie, dacă este tăiat în două jumatăți se poate observa miezul de un verde închis intens și degajă un parfum subtil și delicat de dafin
    - pe una dintre suprafețe are ștampila cu caractere arabe a maestrului săpunar.
    - Pus în apă plutește datorită faptului că a fost lăsat să se usuce timp de 10 luni pentru a ajunge la maturitate.

    Săpunul de Alep este un săpun vegetal, fără grăsimi de origine animală. Nu blochează porii, lăsând pielea să respire. Este obținut din uleiuri vegetale complementare, nobile și benefice sănătății:
    -  Uleiul de Măsline: cunoscut și apreciat pentru proprietățile nutritive și pentru efectul de catifelare a pielii
    -  Uleiul de Dafin: cu un puternic efect antiseptic, dezinfectant și tonic, reface filmul hidrolipidic al pielii și conferă aroma naturală săpunului.

    Pentru realizarea săpunului de Alep sunt necesare trei etape: prepararea ingredientelor brute atent selecționate (ulei de măsline,ulei de dafin), saponificarea (realizată dupa metode tradiționale, durează o săptamână, include patru etape succesive) și finisarea. Ultimul stadiu se realizează în întregime manual și presupune printre altele o perioadă de 9 - 10 luni pentru uscarea săpunului și schimbarea culorii acestuia, de la verde (așa cum este imediat dupa fabricare) la maro (atunci când procesul de uscare a ajuns la final).

    Săpunul de Alep este pur, obținut din ingrediente 100% naturale, nu conține conservanți, coloranți, parfum sau alte produse de sinteză. Prin urmare este hipoalergenic.

    Săpunul de Alep oferă garanția originii și a calității:

    -  este fabricat in Siria
    -  este 100% natural
    -  il gasiti cu patru concetratii diferite de Ulei de Dafin: 12%, 20%, 35%, 55%.
    -  este uscat natural timp de 10 luni, nu contine parfum, coloranti sau produsi de sinteza.


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Săpun de Alep 55

Săpun de Alep 55

Greutate: 200g. Conținut 55% Ulei de Dafin.
 Utilizat zilnic acest săpun se folosește pentru curățarea tenului, a corpului sau a părului, ca tratament complementar în diverse afecțiuni dermatologice, excelent demachiant, săpun de bărbierit, previne infecțiile cutanate, hipoalergenic, depozitat printre haine previne apariția moliilor.
Producător: ALEPP SIRIA

Scrieți-vă părerea

Procesul de fabricație al Săpunului de Alepp

    Procesul de fabricație al săpunului, care este păstrat de secole întregi, a fost filmat la fabrica din Alepp Siria.

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL