Producători

Piatra de Alaun 120g Afisare la mărime maximă

Piatra de Alaun 120g

Greutate: Stick 120g.
Acțiune hemostatică pentru rănile superficiale, deodorant, after-shave, calmarea înțepăturilor insectelor, usucă aftele și cicatrizează urmele lăsate de acnee.
Producător: CAP COSMETICS

Detalii

Piatra de Alaun

Disponibilitate:
În stoc

16,94 lei


La promoție La promoție!

141,16 lei per kg

» Adaugă la lista de dorințe

1 alte produse din aceeași categorie:

Indicații: Piatra de Alaun este incomparabil mai sănătoasă decât orice alt deodorant convențional deoarece nu împiedică procesul natural al transpirației și nu astupă porii. Inhibarea transpirației este extrem de dăunătoare pentru corp, toxinele neputând fi eliminate se întorc în corp. Neastupând porii și având proprietăți antibacteriene, Piatra de Alaun lasă corpul să transpire dar neutralizează mirosurile neplăcute formând o peliculă foarte fină, sărată și ușor alcalină care nu permite dezvoltarea bacteriilor ce stau la baza acestor mirosuri. Piatra de Alaun elimină total riscul absorbției de aluminiu din deodorantele convenționale din comerț.

Utilizare: Umeziți piatra în apă rece și aplicați în zona axilei (dacă o folosiți ca deodorant), sau în locul dorit atunci când o folosiți pentru a opri o sângerare superficială, împotriva urmelor lăsate de acnee, sau pentru înțepăturile insectelor. Nu lasă urme albe, nu se lipește. Este foarte economică. De fapt este cel mai economic deodorant: piatra de Alaun de 120g poate fi utilizată ca deodorant timp de cel puțin 1 an si jumătate.

După utilizare ștergeți urmele de apă rămase pe Piatra de Alaun. Nu lăsați Piatra de Alaun umedă atunci când nu o folosiți pentru că se va dizolva mai repede. Este recomandat să o lăsați uneori fără capac pentru a se usca mai bine.

Atenție ! A nu se înghiți. A se evita contactul cu ochii.

Compoziție: 100% naturală. Garantat fără clorhidrat de aluminiu, fără parabeni.

Ce este Piatra de Alaun ?

   Piatra de Alaun (Potassium alum) este un mineral natural, alb-translucid, inodor, hipoalergenic, cu proprietăți antibacteriene, astringente și hemostatice. Inhibă dezvoltarea bacteriilor și apariția mirosurilor neplăcute, prin formarea la nivelul pielii a unui film invizibil de săruri minerale. Nu prezintă niciun risc pentru sănătate fiind un produs 100% natural.
    Piatra de Alaun stick este obținută prin tăierea și șlefuirea pietrei de Alaun brute extrasă din mină.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Piatra de Alaun 120g

Piatra de Alaun 120g

Greutate: Stick 120g.
Acțiune hemostatică pentru rănile superficiale, deodorant, after-shave, calmarea înțepăturilor insectelor, usucă aftele și cicatrizează urmele lăsate de acnee.
Producător: CAP COSMETICS

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL