Producători

Unguent gheara dracului Afisare la mărime maximă

Unguent gheara dracului

Greutate: Cutie 40g. Brut: 60g.
Acțiune analgezică, anireumatică, antiinflamatoare, activează circulația sanguina.
Producător: PLAFAR IMPEX

Detalii

Unguent gheara dracului

Disponibilitate:
În stoc

5,00 lei


12,10 lei per 100 grame

» Adaugă la lista de dorințe

29 alte produse din aceeași categorie:

Înapoi
Înainte

Adjuvant: gheara dracului unguent ajută la stimularea circulației, oferă o senzație de răcoare și relaxare, stimulează tonusul general și are efect energizant, este antifungic și septic. Acțiunea lui antireumatică, analgezică, antiinflamatoare este comparabilă cu cea a fenilbutazonei. Are un efect rapid de calmare a durerilor.

Atenție: gheara dracului unguent nu este recomandat a fi utilizat de gravide și femeile care alăptează cât și de persoanele care urmează să efectueze intervenții chirurgicale(72 ore înainte).

Utilizare: aplicații locale cu masaj ușor. Masajul regulat cu gheara dracului conferă o senzație binefăcătoare și relaxare. De reținut că după utilizarea zilnică peste 3 luni, foarte rar apar reacții de hipersensibilitate tegumentară. 

Ce este gheara diavolului ?

    Gheara-diavolului este unul din cele mai puternice remedii naturale împotriva durerilor. Mai precis: ia durerea "cu mâna" ! De fapt, alinarea pe care o aduce această plantă este atât de sesizabilă și de binevenită, încât mai degraba i s-ar potrivi denumirea de "ajutorul îngerilor". Un ajutor natural deblochează articulațiile blocate de reumatism, elimină durerile de cap și nevralgiile dentare, scade febra și durerile musculare ale bolnavilor de gripă, reglează glicemia și ameliorează bolile de inimă.
    Gheara-diavolului este o plantă ierboasă, care crește pe terenuri nisipoase și foarte aride, la altitudini de 500-1000 de metri, în Africa de Sud, în Namibia și în Madagascar. Are tulpina târâtoare, care se înfige în pământul nisipos cu rădăcini foarte puternice, tuberoase. Tulpina este acoperită de frunze alcătuite din 3-5 lobi, de culoare verde, cu nuanțe de gri. Caracteristic frunzelor este că sunt acoperite cu perișori fini, care secretă mucilagii. Floarea este frumoasă, în formă de trâmbiță, colorată pe margini în nuanțe de la roz, la violet sau la purpuriu, iar spre centru este gălbuie. Denumirea i se trage de la fructul sau spinos, care are o forma aparte: este oval și încapsulat într-o coajă lemnoasă, cu doi spini centrali mari și două rânduri laterale de 12-16 țepi, în formă de gheară.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Unguent gheara dracului

Unguent gheara dracului

Greutate: Cutie 40g. Brut: 60g.
Acțiune analgezică, anireumatică, antiinflamatoare, activează circulația sanguina.
Producător: PLAFAR IMPEX

Scrieți-vă părerea

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL