Producători

Tratamente naturiste

Nu există produse în cadrul acestei categorii
Tratamente naturiste

Produsele din această categorie sunt fabricate din extracte vegetale provenite din flora spontană sau culturi...

Mai mult

Subcategorii

 • Produse gemoterapice

  Gemoterapia este o metodă bioterapică ce utilizează extractele obținute din țesuturi vegetale embrionare proaspete: muguri, amenți, mlădițe, rădicele, scoarța internă a rădăcinii sau scoarța de pe ramuri tinere, sevă sau semințe. Părțile tinere ale plantei, recoltate în perioada optimă, sunt supuse procedeului de extracție în stare proaspătă. Prin conținutul în factori de creștere se realizează un aport nutritiv cu un organotropism specific: în sfera pulmonară, digestivă, renală, osteo-articulară, cardio-vasculară, cerebrală, cutanată, genitală, etc. Produsele nu prezintă în general reacții adverse sau contraindicații si se administrează în picături diluate în puțină apă.

 • Produse fitoterapice

  Produsele fitoterapice pot fi un ajutor prețios în profilaxia bolilor și excelenți adjuvanți la terapia medicamentoasă. Acționând de la primele semne de boală, se poate reduce semnificativ ciclul evolutiv al acesteia. Ca medici de familie sau medici specialiști, întreținerea unei stări de sănătate pentru pacienții dumneavoastră poate fi un obiectiv în realizarea căruia vă puteți ajuta cu produsele fitoterapice.

 • Complexe fito-gemoterapice originale
 • Unguenți naturali

  Unguenți naturali fabricați din plante și extract de plante.

 • Comprimate

  Comprimate


Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL