Producători


Lista produselor producătorului:

 Etera Prod

Etera Prod

În anul 1993 la Cluj-Napoca, respectul deosebit pentru natură și o pasiune mai veche pentru descoperirea efectelor miraculoase ale plantelor s-au materializat dând naștere firmei ETERA.
Într-adevăr, studiul extractelor de plante a pornit din pasiune, dar de-a lungul timpului acesta s-a transformat într-o prioritate. Rezultatele cercetărilor se pot vedea în produsele create sub mărcile PLANT ACTIV și ETERA.
De la început am fost conștienți că pentru a crea produse de calitate și cel mai important pentru a le menține calitatea în timp, sunt necesare tehnologii și aparate performante și bineînțeles un spațiu de desfășurare a activității la standarde europene. Pentru aceasta am investit într-un sediu modern, în laboratoarele de cercetare, în laboratoare de analiză fizico-chimică, într-un laborator de microbiologie și în hale de producție spațioase. Laboratoarele sunt dotate cu aparatură modernă: gaz cromatograf cu detector ionizare în flacară, gaz cromatograf cu detector spectrometru de masă, spectofotometru, refractometru, PH-metru, microscoape, temostate, nișe de lucru sterile cu UV etc, toate acestea pentru a putea concepe produse de calitate, pentru a analiza calitatea materiilor prime care intră în compoziția lor și bineînțeles pentru a verifica produsul finit pe care îl oferim clienților noștri. Pentru halele de producție sau achiziționat utilaje moderne pentru prepararea cu ușurință și în condiții de igienă strictă, a tuturor produselor noastre. Însă cei care într-adevăr dau valoare tuturor acestor lucruri sunt oamenii noștri, majoritatea dintre ei muncind împreună de la inființarea firmei. Investiția care ne-a adus cea mai mare satisfacție a fost investiția în oameni, formând împreună aici o echipa indestructibilă: echipa ETERA.

Mai mult

Optimizat pentru Browser Chrome    Optimizat pentru Browser Internet Explorer    Optimizat pentru Browser Firefox    Optimizat pentru Browser Opera    Optimizat pentru Browser Safari
© 2013 - PlantNatura Concept SRL

PlantNatura Concept SRL